Medlemsanmälan Sjöstadsföreningen

Sjöstadsföreningen är en ideell förening för alla bostadsrättsföreningar i Hammarby Sjöstad. Som medlem får man stöd, erfarenhetsutbyten och tillgång till förmånliga avtal. Medlemsavgiften är för närvarande 70 kr/lgh/år.

För att bli medlem måste ni fylla i formuläret. När Sjöstadsföreningen godkänt er ansökan och ni har betalat medlemsavgiften blir er organisation upptagen som medlem i Sjöstadsföreningen. För mer information och frågor kan du kontakta oss på: info@sjostadsforeningen.se

Registeruppdatering

Är ni redan medlemmar och har bytt styrelsemedlemmar senaste året är det bra om ni uppdaterar era kontaktuppgifter i vårt medlemsregister.

Medlemsanmälan Hammarby Sjöstads ekonomiska förening

Hammarby Sjöstads ekonomiska förening (HSEF) är en ekonomisk förening som sänker medlemmarnas kostnader på drift, underhåll och administration med gemensamma ramavtal.

För att bli medlem måste ni fylla i formuläret eller ansöka via www.hsef.se. Medlemsavgiften är för närvarande 60 kr/lgh/år. När HSEF godkänt er ansökan och ni har betalat medlemsavgiften blir er organisation upptagen som medlem i HSEF. För mer information och frågor kan du kontakta oss på hsef@hammarbysjostad.se.

*” anger obligatoriska fält

Steg 1 av 4 - Kontaktuppgifter