Vinnaren i tävlingen om Sjöstans finaste balkong 2023 är en blomstrande oas med flera sitt-ytor för sköna sommarkvällar.

Det kom in väldigt många fina bidrag till lokaltidningen Hammarby Sjöstads tävling om den finaste balkongen, varav fem bidrag gick vidare till final. När rösterna var räknade stod Sara Hultén som vinnare med sin blomstrande och lummiga idyll. 

– På vår kungsbalkong på Sickla Kaj har vi skapat tre olika zoner som alla är omslutna av olika typer av växter. Vi älskar vår balkong och hänger här så ofta vi kan, säger Sara.

De övriga finalisterna var Marcus Stade med en härlig balkong för avkoppling, Barbro Åslund med flera odlingar, Gudrun Walla med en lummig oas och Marie Sandells balkong med mycket sommarkänsla.

Förutom äran vinner Sara ett presentkort på 1 000 kronor att handla blommor för på POM POM Sjöstaden, den mysiga blomsterbutiken som ligger på Båtbyggargatan 32. 

Blomsteraffären POM POM har fantastiska blommor och duktig personal som alltid tar tid på sig att ge de råd man behöver. Deras kreativa och vackra arrangemang inspirerar och de har även ett stort utbud av olika krukor och tillbehör.